Amigurumi fotoğraf makinesi

Daha önce böyle bir fotoğraf makinesi görmüş müydünüz? Benim gördüğüm en sevimli makine bu

Malzemeler

Schachermayr Catania Pudra pembe, beyaz, ve istenilen diğer renkler
2.5 mm tığ
4 mm göz ya da boncuk
Boncuk elyaf
Siyah nakış ipi ve nakış iğnesi

Lens
Pudra pembe ile başlıyoruz
Ten rengi ile başlıyoruz.
1.Sıra: SH içine 6X = 6 ilmek
2.Sıra: 6V = 12 ilmek
3.Sıra: (1X, 1V)6 = 18 ilmek
4.Sıra: (3X, 1V)6 = 24 ilmek
Beyaz renkle devam edelim.
5.Sıra: 1X,1V, (3X, 1A)5, 2X = 30 ilmek
6.Sıra: (8X, 1A)3 = 27 ilmek
Sıra başındakı ilmeğe kaydırma işlemi yaptıktan sonra ipi kesiyoruz, dikmek için yeterli ip bırakalım.

Kamera gövdesi
1.Sıra: 20 zi, 2. ilmekten başlayarak 18 sık iğne, son ilmeğe 3 arttır, zincirin öbür tarafında 18sık iğne, son ilmeğe arttırma, sıra başına kaydirma işlemi yaparak sırayı kapatıyoruz.
2.Sıra: Bu sırada sadece arka ilmeklere örerek: 1Zn, 41X, CC ile kapat = 41 ilmek
3-5.Sıra: 1Zn, 41X, CC ile kapat = 41 ilmek, renk değiştir
6-8.Sıra: 1Zn, 41X, CC ile kapat = 41 ilmek, orijinal renge değiştir
9-12.Sıra: 1Zn, 41X, CC ile kapat = 41 ilmek, üstteki renge değiştir
13-14.Sıra: 1Zn, 41X, CC ile kapat = 41 ilmek
15.Sıra: Bu sırada sadece arka ilmeklere örerek: 1A, 17X, 3A, 17X, 1A = 37 ilmek
Sıra başındaki ilmeğe kaydırma işlemi yaptıktan sonra ipi kesiyoruz, dikmek için yeterli ip bırakalım.

Düğme
4 zincir çekelim, ikinci ilmekten başlayarak tam trabzan yapalım.
İpi keselim, dikmek için yeterli ip bırakalım.

Askı
16 zincir çekelim, ikinci ilmekten başlayarak 15 ilmek kaydaralım, ipi kesiyoruz, dikmek için yeterli ip bırakalım.
Gözü takalım, yüzün detaylarını işleyelim, sonra lensi kamera gövdesinin üstüne dikelim.
Gövdeye azıcık elyaf dolduralım (çok az), sonra üst kenarların ön ilmeklerini çift alarak dikelim.
Düğmeyi ve askıyı da kameranın üstüne dikiyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir